Caprice Chair

Alkaen 1 022,00 €

Ranskalaisen suunnitelijavelhon Philippe Starckin suunnittelema Caprice on elegantti, pienikokoinen tuoli, jonka ilme muuttuu erilaisten yhdistelmävaihtoehtojen myötä omiin sisustusratkaisuihin sopivaksi. Tuolin verhoilumahdollisuudet ovat moninaisia; voit valita verhoiluun tikatun tai tikkaamattoman vaihtoehdon, kankaan nahan sijaan, nylonmuovisen istuinosan ulkokuoren matta- tai kiiltäväpintaisena, valkoisena/mustana ja vaihtaa puiset jalat kromattuihin tai maalattuihin metallisiin. Nämä versiot ovat omiaan kotien ja julkisten tilojen ruokapöytien äärellä sekä yksittäisinä pikkutuoleina. Saatavilla on myös pyörillä varustettu tai metallijalkainen, pyörivä tuoli, joka taas sopii erinomaisesti laadukkaaseen työympäristöön. Jos olet kiinnostunut tuolista mutta toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Nämä Caprice tuolit kuuluvat Cassinan uusimpiin malleihin ja 'I Contemporanei' sarjaan.

Mitat: korkeus 82 cm, istuinkorkeus 45 cm, leveys 50 cm, syvyys 51 cm

Materiaali: 

2/tummaksi petsattu saarni (jalat), musta kiiiltävä nylonmuovi (istuimen ulkokuori), verhoilu (istuin): tikattu nahka Pelle Scozia 13X606 Grafite

Väri: musta/tumma pähkinä 

Design: Philippe Starck 

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika n. 8 viikkoa! HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!