B&B ITALIA

Camaleonda sohva, 2 versiota

Alkaen 7 676,00 €

Mario Bellinin 1970-luvulla suunnittelema ikoninen Camaleonda-sohva otettiin uudistettuna tuotantoon vuonna 2020. Uusi Camaleonda on perusilmeeltään uskollinen alkuperäiselle versiolle tunnistettavine capitonné-tikkauksineen, innovatiivisine kaapeli-ja koukkurakenteineen sekä tunnusomaisine mittasuhteineen. Sisärakenne on kuitenkin täysin uudistettu tavalla joka paitsi lisää istuinmukavuutta, myös huomioi paremmin ympäristönäkökulman. Camaleondan sisärakenne rakentuu nykyään "sandwich"-tyyliin kerrostetuista elementeistä, jotka pystyy purkamaan kierrätystä varten kerros kerrokselta.

Sohvan sisärunko on MDF-paneelia, jonka päälle on kerrostettu polyuretaania eri tiheyksillä, polyuretaanivaahtoa sekä polyetyleeniä. Pehmusteiden erilaiset päällekkäiset tiheydet ja muodot luovat jousimaisen efektin, mikä tekee Camaleondasta äärettömän mukavan istua.

Camaleondaa määrittää rajaton modulaarisuus ja sen moduulien geometrinen "pikselimäinen" luonne. Sen nerokkaiden kiinnikkeiden ansiosta moduulit on helppo järjestellä uudelleen irrottamalla että uudellenkiinnittämällä karabiinihaat ja narulenkit. 

Verhoiluun on saatavilla runsaasti erilaisia niin tekstiili- kuin nahkavaihtoehtoja. Näissä verkkokauppamme versioissa verhoiluna on upea curryn oranssi Enia 571-sametti.

Materiaalit: runko MDF, polyuretaania eri tiheyksillä, polyuretaanivaahtoa, polyetyleeniä, renkaat messinkiä, karabiininhaat ruostumatonta terästä, polypropyleeninarua, muovipidikkeitä ja puristusholkkeja, jalat massiivipuuta, kangasverhoilu

Verkkokaupassamme on saatavilla kaksi erilaista versiota Camaleondasta: pienemmässä on 2 moduulia (malli A), ja suuremmassa 5 moduulia (malli B).

Moduulit / Mitat:

Malli A. 

- moduulit: yht. 2 kpl; vasen pääty CM96B_TS1 + oikea pääty CM96C

- mitat: pituus 138 cm, syvyys 96 cm ja korkeus 67 cm, istuinkorkeus 40 cm

Malli B.

- moduulit: yht. 5 kpl; kulmapala vasen CM96AS, vasen lyhytselkäinen ottomaanielementti CM96TPS, oikea lyhytselkäinen ottomaanielementti CM96TPD, 2 pientä ottomaanielementiä, toinen koossa 96x66cm, ja toinen 66x96cm 

- mitat: pituus 354 cm, syvyys 162 / 96cm ja korkeus 67 cm, istuinkorkeus 40 cm

 

Verhoilu: Enia 571-sametti, 100% polyesteri

Väri: curry orange

Design: Mario Bellini

Valmistaja: B&B ITALIA

 

Verkkokauppamme sohvaversioiden lisäksi saatavilla on useita vaihtoehtoisia kokonaisuuksia, jos olet kiinnostunut niistä niin ota yhteyttä myymäläämme > info@formverk.com ja pyydä tarjous.

HUOM! Sohva on yksilöllinen tilaustuote eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai