Bowy Sofa, verhoilu Ortigia

18 378,00 €

Bowy -sohvan pehmeät, kutsuvat linjat huokuvat mukavuutta. Pyöreiden ja suorakulmaisten muotojen vaihtelu luovat sohvalle dynaamisen, graafisen ja leikkisän ilmeen.

Pyöristetyt käsinojat kurottuvat sohvan laitojen yli ja yhtyvät miellyttävän korkeaan selkänojaan. Sohvan upeat tikkaukset korostavat Bowyn pyöreitä muotoja, ja tekevät kunniaa laadukkaalle artesaanityölle, josta Cassina tunnetaan.

Tämän divaanillisen kulmasohvan lisäksi modulaarista Bowy-sohvaa on saatavilla lukemattomina eri variaatioina. Myös verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Ota yhteyttä suoraan myymäläämme, jos tahdot tutustua Bowyn muihin variaatioihin!

Tässä versiossa on modulit: 553_22, 553_40 sekä 553_12. Modulit voi järjestää halutessaan myös eri järjestykseen; oheisissa kuvissa näkyy myös versio, jossa modulit ovat muuten samat, mutta modulien järjestys on eri, ja niiden väliin on lisätty pieni pöytämoduli.

Mitat: pituus pidempi sivu 360 cm, pituus lyhempi sivu 280 cm, moduulien syvyys 100 cm, istuinsyvyys 90 cm, korkeus 74 cm, istuinkorkeus 41 cm

Materiaalit: runko teräsputkea, joustavaa vyöpunosta ja kuusivaneria, tyynyt CFC-vapaata polyuretaanivaahtoa, jonka päällä polyestervanua, irrotettava verhoilu tekstiiliä, jaloissa säädettävät muovitassut

Verhoilu: Ortigia 13O209 / tummansininen sametti

Design: Patricia Urquiola 2018

Valmistaja: Cassina

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai