Botero Corner Sofa

9 238,00 €

Botero sohvasarjaan kuuluu useita modulaarisia osia ja myös itse sohvaa on saatavilla muutamaa kokoa. Sarjan korkeat, topatut laidat ikäänkuin sulkevat istujan sisäänsä ja kolmikerroksiset verhoiluosat tekevät ilmeestä sympaattisen ja erilaisen jonka vastapainona yksinkertaiset ja kevyet jalat korostavat istuinosien muodokkuutta. Sohva on onkin ulkovaipaltaan yksinkertainen mutta sisäpuoleltaan napakan yksityiskohtainen ja mukava - laitojen kolmiosainen ja kolmiulotteinen rakenne toimii ikäänkuin tyynynä istujalleen. Sohvaan on saatavilla useita verhoiluvaihtoehtoja, myös nahka. Kaikki verhoiluosat ovat irroitettavissa joten sohvan käyttöikä on pitkä. Jalkoihin voit valita myös kiiltävän alumiinin tai värjätyn lehmännahan ja voit myös tilata sohvan tummanharmailla tereillä. Modulaarista sohvaa on saatavilla useassa koossa ja yhdistelmässä. Jos olet kiinnostunut näistä vaihtoehdoista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme. Huom! Kuvan tyynyt eivät kuulu sohvaan vaan ne on aina tilattava erikseen.

Mitat: korkeus 71 cm, leveys 238 cm, syvyys 325 cm (92 cm + 233 cm), moduulin syvyys 92 cm, istuinkorkeus 43 cm

Materiaali: runko - teräs, jalat - maalattu alumiini, jousitus - tukeva kuminauha, pehmusteet polyuretaani ja polyesterkuitu, sisäverhoilu -kiinteä/ nylon, ulkoverhoilu Vins(akryyli/viskoosi/puuvilla/polyester) 27702- irrotettavissa

Väri: kitti, musta jalka

Design: Damian Williamson 2016

Valmistaja: Zanotta

Huom! Sohva on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Toimitusaika n. 8 viikkoa!

Huom! Sohva toimitetaan ilman toimituskuluja vain Uudenmaan alueelle, jos asut muualla ja haluat tilata sohvan, toimituskulut lisätään hintaan. Ota yhteyttä verkkokauppaamme tiedustellaksesi kuluja.