Beam Sofa

9 532,00 €

Beam Sofa System on monipuolinen, Patricia Urquiolan suunnittelema moduulisohvakokonaisuus Cassinalle. Järjestelmän osia voi käyttää myös erikseen ja se tarjoaa paljon mahdollisisuuksia mukavaan ja tyylikkääseen oleiluun.

Sohvien ilme on Urquiolalle tyypillisesti omintakeinen ja naisellinenkin, jota tunnelmaa vahvistavat vinot käsi- ja selkänojatyynyt. Kevyesti tikattu Arat kangas on suunniteltu nimenomaan käytettäväksi tämän sohvan verhoiluun ja se istuukin vaatimattomalla mutta hienostuneella eleganssillaan pehmyslinjaiseen sohvaan täydellisesti.

Sohvan jalusta on rakenteellisesti persoonallisen geometrinen ja muodollinen, lennokkaan ja pehmeän verhoiluosan vastapainoksi. Monipuoliseen järjestelmään kuuluu myös puu- sekä kivipintaisia pöytiä, joita voi kokonaisuuteen liittää joko sohvamoduulien väliin tai sohvien päätyihin, mikä lisää sohvien käyttömahdollisuuksia ja mutta tuo myös Beamiin modernia luksusta.

Nettikauppamme sohvakokonaisuus 550 21 62 koostuu kahdesta järjestelmän osasesta. Jos olet kiinnostunut sohvajärjestelmästä ja sen monista mahdollisuuksista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme tai tutustu mahdollisuuksiin Cassinan kotisivuilla. Arat kankaan lisäksi sohvaan on saatavilla monia muitakin verhoiluvaihtoehtoja, myös nahka.

Mitat: selkänojan korkeus 79 cm, käsinojien korkeus 60 cm, istuinkorkeus 38 cm, pituus 338, syvyys 96 cm, divaaniosan syvyys 160 cm (sohva koostuu kahdesta osasta)

Materiaali: runko: teräsputki, pehmuste: tiheydeltään vaihteleva, CFC-vapaa polyuretaanivaahtomuovi, jalat:anodisoitu alumiini, muovi, verhoilu: kokonaan irroitettava verhoilukangas Arat 1 13F318

Väri: harmaa, jalat musta

Design: Patricia Urquiola

Valmistaja: Cassina

Huom! Kuvan tyynyt eivät kuulu hintaan!

Jos olet kiinnostunut Beam- sohvasta toteutettuna toisenlaisella koko- tai verhoiluvaihtoehdolla niin ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme > [email protected]

Toimitusaika n. 8 viikkoa! HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Toimitetaan vain pääkaupunkiseudulle maksutta, muualle toimituskulut lasketaan erikseen!

Sohvat, Cassina,