Alya Lounge Chair, pyörivä nojatuoli

2 909,00 €

Lievore Altherr Molinan suunnittelemaan, laajaan ja monikäyttöiseen Alya-sarjaan kuuluu niin nojatuoleja kuin ruokailu-, baari- ja työtuolejakin.

Tämä Alya High Back Lounge Chair on korkeaselkäinen, pyörivä nojatuoli self return-mekanismilla ja kallistusominaisuudella täydennettynä.

Tuolin saa myös ilman kallistusominaisuutta, ja alumiinijalkaa kiillotetun lisäksi mustana tai valkoisena. Alya Lounge-tuolia saa myös matalammalla selkänojalla, sekä erilaisilla jalkarakenteilla varustettuna. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti erilaisia niin kangas- kuin nahkavaihtoehtoja. Jos olet kiinnostunut tuolista toisenlaisena versiona, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme.

Tämä verkkokauppamme versio on malli BU1520, täydennettynä kallistusmekanismilla. Tuoli on verhoiltu Divina Melange-villakankaalla, ja jalka on kiillotettua alumiinia.

Materiaali: alumiini, massiivipyökki, pyökkivaneri, joustava polypropyleenivyö, paloturvallinen polyuretaanivaahto vaihtelevilla tiheyksillä, tekstiiliverhoilu 100% villaa, polypropyleenitassut

Koko: leveys 75 cm, syvyys 80 cm, korkeus 110 cm, istuinkorkeus 43 cm, käsinojan korkeus 48 cm

Väri: harmaa + kromi

Verhoilu: Divina Melange 147

Design: Lievore Altherr Molina

Valmistaja: Andreu World

Nojatuolit, Andreu World,