Meistä

Formverk on suomalainen, vuonna 1994 Helsingissä perustettu yritys. Yrityksen ensimmäinen liike sijaitsi Kruununhaassa ja se keskittyi pääosin omaan muotoiluun. Tänä päivänä Formverk toimii Iso Roobertinkadulla sijaitsevassa 800m2 liiketilassa. Formverk on skandinaavista muotoilua ja laadukasta käytännöllisyyttä arvostava huonekaluliike, joka tarjoaa laajan valikoiman kauniita ja toimivia huonekaluja moderniin kotiin.

 

Tuotevalikoimamme koostuu huolella valituista, laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistetuista huonekaluista, jotka ovat suunniteltu kestämään aikaa ja muotokieltään. Formverkin tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi sohvat, nojatuolit, ruokapöydät, tuolit, sängyt ja säilytysratkaisut, joista jokainen on huolella valittu niin ulkonäön kuin käytännöllisyydenkin perusteella. Huonekalumme edustavat skandinaavista tyyliä, jossa yhdistyvät minimalistisuus, selkeys ja käytännöllisyys.

 

Halumme on tarjota asiakkaillemme elämyksellinen ostokokemus, joka alkaa henkilökohtaisella ja asiantuntevalla palvelulla. Autamme mielellämme asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivan huonekalun, oli kyseessä sitten yksi yksittäinen tuote tai koko huonekalukokonaisuus. Formverk on sitoutunut ympäristöystävälliseen toimintaan ja tarjoaa useita kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia huonekaluja. Panostamme myös kestävien materiaalien käyttöön ja pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia kaikessa toiminnassamme.

 

Tervetuloa Formverkin liikkeeseen, joista löydät inspiroivat ja kauniit huonekalut kotiisi!