AAC 155 Soft Chair, kallistusmekanismilla, 3 väriä

Alkaen 942,00 €
Vain %1 jäljellä

Hayn AAC 100 sarja on syntynyt pitkään jatkuneen yhteistyön tuloksena suunnittelija Hee Wellingin ja Hayn välillä. Sarja esittelee joukon hienostuneen moderneja, mukavia ja toimivia tuoleja, jotka kaikki ovat istuinosiltaan täysin verhoiltuja. Niiden kuppimaisen istuimen selkänoja on aiempaa korkeampi. Näin 100 sarja eroaa oleellisesti alkuperäisistä AAC tuoleista vaikkakin sarja on säilyttänyt tunnusomaisen kutsuvan, pyöreäkulmaisen olemuksensa. Nämä uudet tuolit istuvat sujuvasti kaikkialle kotiin ja työympäristöihin niin yksityisissä kuin julkisissakin tiloissa ja tuolien istuinmukavuuteen ja funktinaalisuuteen on erityisesti panostettu.

Tässä syksyn 2021 uutuudessa, AAC 155 Soft -tuolissa, on istuinmukavuutta lisäävä kallistusmekanismi. Soft -versiossa on vaahtomuovin päällä pehmeää vanua, ja kauniisti ryppyyn tikattu verhoilu.

Pyöriväjalkaisen, pyörällisen ja korkeussäädettävän AAC 155 Soft -tuolimallin jalat ovat saatavilla aina joko mustaksi maalattuina tai kirkkaan alumiinisina. Jos haluat tuolin toisenlaisena versiona kuin verkkokauppamme tuolit, tilaa tuolit suoraan liikkeistämme - jossa verhoilumateriaalit ovat myös aina nähtävillä!

Materiaali: lasikuituvahvisteinen (10%) polypropyleenimuovi, pulverimaalattu tai kiillotettu alumiini, kumipyörät, kaasujousi, vaahtomuovi -eri vahvuuksia, verhoilu Sense-nahka

Mitat: leveys 62 cm, syvyys 63 cm ja korkeus 88-100 cm, istuinkorkeus 44-56 cm, istuinsyvyys 45 cm

Värit:

- 1. Tummanharmaa ( Flamiber Charcoal C8 / musta jalka )

- 2. Beige ( Bolgeri LGG60 / musta jalka )

- 3. Vaalea beige ( Mode 009 / alumiini jalka)

Design: Hee Welling

Valmistaja: Hay

Huom! Tuoli on yksilöllisesti verhoiltu tuote jota ei voi vaihtaa tai palauttaa!

Työtuolit, Hay,

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai