AAC 155 Chair, kallistusmekanismilla, 2 väriä

Alkaen 1 259,00 €

Hayn AAC 100 sarja on syntynyt pitkään jatkuneen yhteistyön tuloksena suunnittelija Hee Wellingin ja Hayn välillä. Sarja esittelee joukon hienostuneen moderneja, mukavia ja toimivia tuoleja, jotka kaikki ovat istuinosiltaan täysin verhoiltuja. Niiden kuppimaisen istuimen selkänoja on aiempaa korkeampi. Näin 100 sarja eroaa oleellisesti alkuperäisistä AAC tuoleista vaikkakin sarja on säilyttänyt tunnusomaisen kutsuvan, pyöreäkulmaisen olemuksensa. Nämä uudet tuolit istuvat sujuvasti kaikkialle kotiin ja työympäristöihin niin yksityisissä kuin julkisissakin tiloissa ja tuolien istuinmukavuuteen ja funktinaalisuuteen on erityisesti panostettu.

Tässä syksyn 2021 uutuudessa, AAC 155 -tuolissa, on istuinmukavuutta lisäävä kallistusmekanismi.

Pyöriväjalkaisen, pyörällisen ja korkeussäädettävän AAC 155 tuolimallin jalat ovat saatavilla aina joko mustaksi maalattuina tai kirkkaan alumiinisina. Jos haluat tuolin toisenlaisena versiona kuin verkkokauppamme tuolit, tilaa tuolit suoraan liikkeistämme - jossa verhoilumateriaalit ovat myös aina nähtävillä!

Materiaali: lasikuituvahvisteinen (10%) polypropyleenimuovi, pulverimaalattu tai kiillotettu alumiini, kumipyörät, kaasujousi, vaahtomuovi -eri vahvuuksia, verhoilu Sense-nahka

Mitat: leveys 62 cm, syvyys 63 cm ja korkeus 88-100 cm, istuinkorkeus 44-56 cm, istuinsyvyys 45 cm

Värit:

- konjakki nahka / alumiini jalka

- musta nahka / musta jalka

 

Design: Hee Welling

Valmistaja: Hay

Huom! Tuoli on yksilöllisesti verhoiltu tuote jota ei voi vaihtaa tai palauttaa!

Liittyvät tuotteet

Valitse ostoskoriin lisättävät tuotteet tai